iA


Kdo uporablja orodje Zebra BI?

~ Andrej Lapajne

Orodje Zebra BI za učinkovito poročanje v Excelu je ena najprodornejših slovenskih programskih rešitev. V zgolj dobrih 2 letih so ga sprejeli uporabniki v številnih mednarodnih podjetjih. Zebra BI uporabljajo v 44 državah sveta, na vseh kontinentih in v 8 različnih jezikih.

Naše najbolj odmevne reference so npr. farmacevtska podjetja Roche, Bayer, SanofiAventis, Hemofarm. Zebra BI uporabljajo podjetja skupine Coca-Cola (že v več kot 15 državah), pa npr. Heineken in Carlsberg. Med telekomunikacijskimi podjetji lahko omenimo Telekom Srbija, Tele2, Etisalaat in Bezeq International. Najštevilčnejša so sicer različna proizvodna podjetja, Zebra BI pa uporabljajo tudi zavarovalnice in banke (AXA, First American Corporation, Erste bank, Gulf International Bank), energetska podjetja (US Gas & Electric, Qatar Petrochemical Company, NIS Naftagas, GEN-I), letalski prevozniki (Etihad Airways, Croatian Airlines) in medijska podjetja (ProSiebenSat.1 Media, Prensa Iberica)

Predvsem smo ponosni, da je mesto San Fransisco (SFGOV, City and County of San Francisco) izbralo Zebra BI za izdelavo poročil in vizualnih predstavitev informacij. Naše orodje uporabljajo tudi številne neprofitne organizacije in javne agencije, kot so Amnesty International, Nacionalni inštitut za javno zdravje, Avstrijska nacionalna turistična agencija ali FINMA (Švicarska komisija za nadzor finančnih trgov).

Širši izbor uporabnikov Zebra BI je predstavljen tule: https://zebrabi.com/customers/. Med njimi so seveda tudi številna podjetja iz Slovenije in širše jadranske regije.

Komentarji